Tank

Deze post is ook beschikbaar in: Engels

Tank is een prachtige Cane corso,  is door ons gefokt en woont bij sanne en Boy. Tank heeft 1 x gedekt, en weet hij zijn meisje goed te versieren, hij heeft 9 prachtige pups gegeven.Hij  zal alleen teefjes dekken die geschikt bevonden worden, zowel kwa karakter, uiterlijk en gezondheid.

Volledige naam: Bel Pensiero Sei Vespasiono

Roepnaam: Tank

Kleur: Fromentino

Leeftijd: 2 jaar

HD uitslag: HD A

ED uitslag: foto’s op aanvraag

Fokker: Tatjana van der Waal

Eigenaar: Sanne en Boy

 

Karakter

Tank is een reu met een stabiel karakter. Thuis is hij op een rustige manier aanwezig, alert en waakzaam, maar zal zich alleen laten horen wanneer er daadwerkelijk iets aan de hand is.
Ten opzichte van bezoek heeft hij een terughoudend karakter. Voor een aantal mensen die hier vaker over de vloer komen toont hij affectie. Hierin heeft hij duidelijk zijn voorkeur.

Tank staat voor zijn gezin. Als Sanne en Sef (zoon van Boy & Sanne) alleen zijn (binnen of buitenshuis) blijft hij dicht in de buurt van hun en stelt zich waakzamer op. Dit is goed af te lezen aan zijn houding en uitstraling.
Hierin is hij rechtvaardig.

Buiten is Tank een actieve hond die vooral gericht is op het jagen op wild. Door zijn atletische bouw beweegt hij zich gemakkelijk door de bossen en vangt hij nog wel eens wat.
Tegenover andere honden reageert Tank over het algemeen vrij gemakkelijk. Hij zal duidelijk maken wat hij wel en niet goed vind. Als alpha houdt hij zich op de achtergrond en zal zich laten horen wanneer er wat met zijn roedel is.

Stamboom